Olen Hevoseni ja Koirani -vuosi tuoteperheen toinen perustaja, tuotekehittäjä ja muotoilija yhdessä monipuolisen hevosalan asiantuntijan ja yrittäjän Kata Petsalon kanssa. Hoidamme yhdessä verkkokauppaa ja sen markkinointiin, sisällöntuotantoon ja tuotekehitykseen liittyviä toimia.

Talliarki Oy:n Hevoseni ja Koirani vuosi -tuotteissa haluamme yhdistää hyvän muotoilun, käyttäjälähtöisyyden ja vastuullisuuden. Haluamme tehdä hyvän näköisiä ja toimivia hyötykirjoja hevosen ja koiran omistajille.

Suomalainen muotoilu
Hevoseni ja Koirani vuosi -tuotteissa pyrimme yhdistämään sekä kivan ulkonäön että toiminnallisuuden. Taulukot ja visualisoinnit auttavat muistiinmerkitsemisessä ja hoitotoimenpiteissä.
Käyttäjälähtöisyys
Me tekijät toivomme, että kalenteriemme ja muistiinpanotuotteidemme avulla
•     opit tuntemaan lemmikkisi paremmin
•     lemmikin hyvinvointi paranee
•     saavutatte tavoitteet
•     kehitytte yhdessä lemmikin kanssa
•     tärkeät tiedot löytyvät yhdestä paikasta
•     pystyt parantamaan yhteistyön sujuvuutta esimerkiksi eläinlääkärin kanssa.

Kuuntelemme käyttäjiä eli hevosen ja koiran omistajia sekä alan asiantuntijoita ja eläinlääkäreitä tuotteidemme suunnittelussa ja pyrimme kehittämään tuotteitamme jatkuvasti.
Vastuullisuus
Painatamme kalenteri- ja muistiinpanotuotteemme Suomessa, Keuruulla ja sitä myötä haluamme olla tukemassa ja kehittämässä suomalaista osaamista ja työtä. Materiaalivalinnoissa ja tuotekehityksessä käymme aktiivisesti keskustelua painotalomme kanssa jotta tuotteemme olisivat toimivia talli- ja harrastusolosuhteissakin.

Toivomme kalenterin ja muistiinpanotuotteidemme ohjaavan myös vastuulliseen lemmikin omistamiseen ja hoitamiseen.

Lue lisää Talliarki Oy
Back to Top