Teen kuvituksia useilla tavoilla. Vahvimmillani olen vitsikkäiden mutta informatiivisten kuvitusten parissa. Kuvittajana ja graafisena suunnittelijana minulle ovat tärkeitä sekä visuaalinen ja kaunis ulkonäkö mutta myös ymmärrettävyys ja selkeys.
Vaikka työskentelen yksin freelancerina olen silti tiimipelaaja ja haluan auttaa löytämään parhaan ratkaisun asiakkaalleni. Minulla on myös hyvät yhteistyökumppanit, joiden kanssa voimme toteuttaa viestinnän ja markkinoinnin kokonaisuuksia sekä kehittämishankkeita.
Työskentelen paperilla ja tietokoneella.
Käytän huopakyniä, mustetta ja siveltimiä, vesivärejä ja lyijy- ja mustekyniä.
Olen tehnyt kuvituksia mm. tapahtumailmeisiin, strategia-ja informaatioviestintään, kampanjoihin, pakkauksiin, logoihin, kirjoihin, julkaisuihin sekä printteihin.
Asiakkaani
Olen toiminut graafisena suunnittelijana ja kuvien parissa yli 15 vuotta.
Asiakkaitani ovat muiden muassa olleet Cultural Vitamin Oy, VMT Plastic Solutions, Pihla Group, Katepal, Serlachius-Museot, Mainostoimisto Aidia, Keiturin Sote, TAMK Musiikki, Vennalammi-tuotannot Oy, Linnapaperi, Keskisen Mylly, MTK paikallisyhdistykset, 4H paikallisyhdistykset, Leader-yhdistykset

Kuvituksen ostajalle
Suunnitteletko tapahtumaa ja hauska ilme puuttuu?
Kaipaako strategiaa kiteyttävää kuvitusta?
Joskus tulee tilanne että kuvapankkikuva ei riitä. Tarvitaan kuvituskuva tietystä kohteesta tai henkilöstä tai kuvituksen pitää luoda kokonainen ilme vaikkapa tapahtumalle.
Informaatiokuvitukset ja visualisoinnit tuovat tietoa näkyväksi ja ymmärrettäväksi. Infokuvitus voi olla vaikkapa strategiakuvitus tai -visualisointi, kulttuurikuvitus, prosessikuvitus, historiakuvitus tai aikajana.
Usein tavoitteena on tiivistää yhteen sivuun monimutkainen asia, johon muuten kuluisi monta slaidia. Informaatiokuvitus voi olla hyvin yksinkertainenkin visualisointi, jonka avulla katsoja hahmottaa asian paremmin.
Kysy lisää ja pyydä tarjous.
Yhteistyökumppaneita
Olen perustanut yhteistyössä tallin arkea ja ratsastajan ja hevosen hyvinvointia tukevia muistiinpanotuotteita tuottavan Talliarki Oy:n ja vastaan sen muotoilusta ja kehittämisestä.
Olen myös mukana kuvittajana maalaisidyllin ja hyvän mielen KaunisKylä-kuluttajabrändissä, joka suunnittelee ja myy Suomessa valmistettuja designtuotteita.
Yhdessä kokeneen viestinnän ja koulutuksen asiantuntija Heli Antilan kanssa tarjoamme vaikuttavaa oppilaitosviestintää.
Talliarki-brändi – Talliarki Oy
KaunisKylä-brändi – KaunisKylä
Kehittämishankkeet ja konsultointi – Cultural Vitamin Oy
Viestintä, sisällöntuotanto – Heli Antila
Arkisia asioita ja ilmiöitä pohtiva paikallislehden blogisti – Ruovesi-lehti
Yhteisövastuullisuus
Osallistun vuosittain useisiin yhteisöllisiin projekteihin. Tässä esimerkkejä sponsoriyhteistöistä:
Visuveden koulun logo
Monitaiteellinen Visuvesi, Artimisti ry
Luova maalainen on Suomalaisen Työn Liiton jäsen.
Taustani
Olen taiteen kandi graafisessa suunnittelussa. Valmistuin vuonna 2003 Viron Taideakatemiasta. Opiskelin myös Islannin Taideakatemiasta. Olin pitkään painotalossa töissä freelancetöiden ohella. Vuonna 2017 valmistuin YAMK muotoilijaksi Lahden ammattikorkeakoulusta. Vuodesta 2018 lähtien olen työllistänyt itseni kokoaikaisesti Luovana maalaisena.
PS
Vaikka olen elementissäni graafikkona ja kuvittajana, työskentelen myös markkinoinnin- ja viestinnän parissa. Suunnittelen ja teen eri viestintäkanaviin sisältöjä. Tarinankerronta yhdistää kuvittamista, graafista suunnittelua ja sisältökoordinointia. Voimme sopia yksittäisistä sisällöistä tai jatkuvasta yhteistyöstä.
Anna Häyrynen | YAMK Muotoilija | Taiteen kandi
Y-tunnus 1836097-9
Back to Top