Referenssi – Arotar Oy
Toimivat verkkosivut sekä niiden ylläpito pienelle yrittäjälle
Luova maalainen on tehnyt Arotar Oy:n sekä verkkokaupan logot ja suunnitellut verkkosivut sekä huolehtii verkkosivujen päivittämisestä.
– Anna päivittää nettisivuja. Sen lisäksi hän tekee sisällöntuotantoa ja pitää sivujen visuaalisuuden hallinnassa. Myös verkkokaupan toiminnallisissa asioissa voin luottaa hänen apuunsa, kertoo Arotar Oy:n Minna Katajamäki.
– Koen että voin kysyä matalalla kynnyksellä verkkosivuihin, markkinointiin tai imagoon liittyviä kysymyksiä Annalta, Katajamäki kertoo.

– Annalla on kokonaiskäsitys minun liiketoiminnastani ja voin luottavaisin mielin kysyä häneltä sellaisiakin asioita markkinointiin liittyen, joita en itse hallitse ja osaa aina edes selittää. Anna saa kiinni tarpeestani ja osaa vastata. Usein saan myös vinkkejä yritykseni näkyvyyteen liittyen. Annalla on hyvä kehittämisnäkökulma työskentelyssään.
Voin keskittyä siihen missä minun oma osaamiseni on
– Olen valtavan huojentunut siitä, että verkkosivujen ylläpito on osa-alue, josta minun ei tarvitse kantaa huolta vaan voin keskittyä siihen, missä minun oma osaamiseni on. Minun ei tarvitse hakata päätä seinään vaan voin lyhyilläkin viesteillä sopia päivityksiä. Se vapauttaa valtavasti energiaa ja vapauttaa minut tekemään omaa osaamistani.
Katajamäki on saanut hyvää palautetta verkkosivuistaan.
– Olen saanut palautetta, että ne ovat selkeät ja informatiiviset, sieltä löytyy tarvittavat asiat. Sen lisäksi verkkosivut välittävät Arotar Oy:n tunnetta, tuntemusta sekä tahtoa palvella. Koen että tulen näkyväksi verkkosivujeni kautta kokonaisena, Katajamäki kertoo.
Mikä parasta, verkkosivut toimivat myös markkinoinnin ja myynnin alustana.
– Isoimmat tilaukseni olen saanut juuri verkkosivujeni kautta, Katajamäki kertoo. Se on tärkeää, että voin ohjata asiakkaat verkkosivuilleni ja sanoa että sieltä löytyy kaikki tarvittava tieto. Minua helpottaa myös se, että voin ohjata huoletta ja varmuudella asiakkaita verkkosivuilleni, tietäen että siellä asiat ovat kunnossa. Ei tarvitse noloilla, sen takia että verkkosivulla olisi vanhoja asioita tai ne eivät olisi ajan tasalla, Katajamäki summaa.
– Olen tyytyväinen siihen, että olen osannut rajata tämän osa-alueen pois omalta työpöydältäni ja pyytänyt tähän apua, Katajamäki tiivistää.
Arotar.fi -verkkosivujen kuvat on ottanut Henna Ketonen.
Back to Top